Bel ons

+31 (0)6 2238 5956

Stuur een mail

contact@vakantiehuis-surlemont.nl

Bel ons

+31 (0)6 22385956

Stuur een mail

contact@vakantiehuis-surlemont.nl

Ervaringen van onze gasten

Heel gezellig huis met alle nodige voorzieningen. Ruimte zat, goede bedden en een zeer volledige uitrusting van de keuken. Prachtige natuur. En een heel vriendelijke en behulpzame eigenaar! Zeker voor herhaling vatbaar.

– Marc Vuylsteke
januari 2021

Super leuke vakantie doorgebracht. Huisje met alles voorzien. Mooie omgeving. Zowel wij als de hond hebben een toffe tijd gehad. Voor herhaling vatbaar!

– Martine
januari 2021

Wij hebben genoten van ons verblijf tijdens het eerste weekend van de herfstvakantie. Een mooi, ruim huis, met alle voorzieningen die je maar kan wensen. Heel rustig gelegen, even van de hoofdweg af, op een groot stuk grond met veel privacy. Ook de streek is prachtig: mooie wandelingen gemaakt, maar deze waren wel allemaal pittig!

– Een gast
november 2020

Wilt u ook zo'n unieke ervaring ?

Fantastische grote open tuin. Afgelegen om te genieten van de rust, maar toch is alles binnen bereik. Wandelingen voor ieders wat wens. Hond en kindjes hebben mee kunnen genieten. Wel wat zoeken om wandelingen te vinden die mogelijk zijn met een kinderwagen.

Proper, groot en goed onderhouden huis met zalige tuin. Alles is aanwezig in het huis. Nieuwe badkamers en bedden. Typische ardense stijl wat het verblijf helemaal af maakt. Betrokken eigenaar die je meteen welkom doet voelen. We hebben ervan genoten!

– Karen
september 2020

Ruime, mooie tuin met tal van rustige hoekjes . Van aan het huisje kom je direct op heel mooie wandelroutes. Ook handig voor een kleinere wandeling (met de hond) ‘s ochtends of ‘s avonds.

Het was genieten. Alles was aanwezig, zelfs basis voedingswaren om te koken. Handig als je iets vergeten bent. Comfortabele zetels om in uit te rusten na een dagje stappen. Netjes gepoetst en hartelijk contact met eigenaar.

– Carla
augustus 2020

Het huis ligt geheel vrij op een groot stuk grond, maar niet afgelegen. De natuurtuin is prachtig. Eindeloze mogelijkheden om te wandelen. We hebben beverburchten gezien in de beek.

Het is een geweldig huis met prima bedden, prima ( nieuwe) badkamers en een ruime lichte keuken waar alles is te vinden wat je nodig hebt. De open haard was in de avond voor ons echt superknus.

– Marianne
februari 2020

Mijn eerste kennismaking met Sur le Mont was in 1999. De woning was toen nog van de vorige eigenaar. Ik was al meteen overweldigd door de royale woning en alle voorzieningen! In 2008 kwam ik daar, met mijn inmiddels uitgebreide gezin, voor een tweede keer. Daarna zijn we zo’n beetje ieder jaar geweest, in sommige jaren zelfs 2 keer.

We zijn daar inmiddels ‘kind aan huis’ en weten de weg in het huis én de omgeving steeds beter te vinden. Tijdens onze vakanties maken we dagelijks een of twee wandelingen, en bezoeken de horeca in de omgeving. Ook gaan we ieder jaar wel een keer kanoën op het meer of de rivier. Alles is ons zeer vertrouwd, wat maakt dat we direct na aankomst al meteen ’thuis’ zijn. Tijdens onze vakantie nemen we al weer een optie voor een aantal weken voor het volgende jaar. Zoals het nu lijkt gaan mijn zoon/schoondochter/kleindochter volgend jaar ook naar Sur le Mont!

– Martin en Alien Velthuizen
september 2020

Wilt u ook zo'n unieke ervaring ?

Mooie wandelingen gemaakt en nog vele andere mogelijkheden.

Alles erop en eraan. Goed uitgerust om met het ganse gezin op vakantie te gaan.

– Johan
november 2019

Het huisje heeft een heerlijke, grote tuin. Is zeer rustig, maar niet afgelegen geleden.

Heerlijk groot huis, met alle mogelijke voorzieningen.

– Magda
september 2019

Mooie locatie, erg grote tuin.

Heerlijk, rustig huisje. Mooie ligging. Veel te doen in de buurt en grote tuin om lekker te relaxen om het huisje zelf.

– Marijn
september 2019

Rust, ruimte en natuur waren voortreffelijk.

De dagen vlogen om in dit prachtige huis. De vliegen moet je in de natuur maar op de koop toe nemen.

– H.J.A.
juli 2019

Geweldige natuur, prachtige omgeving. Het huis ligt in een prachtige omgeving, zeer rustig met een prachtige tuin.

Huis zeer compleet, zeker voor herhaling vatbaar. We hebben genoten.

– Corrie
mei 2019

De voorbije 2 weken zijn opnieuw heel snel gegaan. Voor ons was het al de 3e keer in dit mooie huis. Ook de omgeving van Wibrin bevalt ons nog steeds enorm. Zelfs nu hebben we nog een aantal nieuwe wandelingen gelopen via Engreux & Bonnerue, voorwaar een aanrader… We gaan het voederen van de vogeltjes zeker missen – dit jaar kwam er zelfs een eekhoorntje regelmatig tot aan de achterdeur.

– van één van onze gasten

Wilt u ook zo'n unieke ervaring ?