Bel ons

+31 (0)6 2238 5956

Stuur een mail

contact@vakantiehuis-surlemont.nl

Bel ons

+31 (0)6 22385956

Stuur een mail

contact@vakantiehuis-surlemont.nl

Kinderen

Speciaal voor de kinderen

Vakantiehuis Sur le Mont is een geweldige plek voor kinderen, met een tuin zo groot als een voetbalveld, waarin van alles valt te ontdekken.

Jullie kunnen er naar hartenlust ravotten en spelen. Verscholen tussen de bomen ligt genoeg materiaal om zelf een hut te bouwen. In de tuin staat ook een grote trampoline waar jullie je kunsten kunnen vertonen, wel veilig doen natuurlijk!

In het huis vinden jullie verschillende bordspellen, leuk voor het hele gezin, en een in de bibliotheek kunnen jullie vast een leuk spannend boek vinden. Tenslotte staat er een hele reeks dvd’s met tijdloze kinderfilms in de kast en om contact te houden met jullie vrienden thuis biedt ons draadloze computernetwerk uitkomst.

Niet ver van Sur le Mont zijn er heel wat leuke mogelijkheden voor ontspanning voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan Houtopia waar je op onderzoek kunt uitgaan in het menselijk lichaam. In park Chlorophylle kun je door de toppen van de bomen wandelen. Natuurlijk kunnen jullie met je ouders ook gaan Kajakken op de Ourthe of de grotten van Han gaan bezoeken.